Cos de cumparaturi

Politica de confidentialitate

EMOB DESIGN.RO SRL,  in calitate de proprietar si administrator al www.scaune-bancute.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi online.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, EMOB DESIGN.RO SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

EMOB DESIGN.RO SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.scaune-bancute.ro, si prin completarea formularului de contact, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de EMOB DESIGN.RO SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC EMOB DESIGN.RO SRL, Str. Celulozei nr.1E, Constanta, TEL: 0755149060, FAX: 0341818456.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, EMOB DESIGN.RO SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (instructiuni de montaj etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele EMOB DESIGN.RO SRL sau ale firmelor partenere;

EMOB DESIGN.RO SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale EMOB DESIGN.RO SRL si ale site-ului www.scaune-bancute.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand EMOB DESIGN.RO SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Efectuarea de cumparaturi online pe site-ul www.scaune-bancute.ro necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.scaune-bancute.ro si prin formularele de contact, in urmatoarele scopuri:

  • facturarii produselor comandate de dumneavoastra;
  • inregistrarii dumneavoastra ca membru al site-ului www.scaune-bancute.ro

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

EMOB DESIGN.RO SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • – realizarii de rapoarte / analize;
  • – realizarii de informari in scopuri proprii;
  • – publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de EMOB DESIGN.RO SRL

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click pentru a afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close